The Missing Link BV

 

WELKOM !

HET BEDRIJF

The Missing Link bv is een eenvoudig bedrijf waar ik, mij inzet voor mijn klanten. Ik doe dit in de vorm van advisering, projectmanagement en interim management op het gebied van Human Resources Management (HRM).

WERKTERREIN

Mijn werkterrein daarbij is ruim: Strategie- en organisatievraagstukken, human resources (interim-)management en projectmanagement.

FEMIE

Ik, Femie Verwer (1963), heb een zeer brede ervaring (ruim 25 jaar waarvan 18 jaar als zelfstandige) in zowel profit als non-profit.


KENMERKEND

Ik kenmerk mij door een zeer persoonlijke en uitgesproken aanpak die is afgestemd met en op

mijn opdrachtgevers. Met andere woorden: ik lever maatwerk. Dit kan interim-management zijn, maar

ook advies/begeleiding of projectmanagement.

Ik ben een generalist in mijn vakgebied met een

brede, allround achtergrond, gedegen kennis van zaken, veel ervaring en actuele vakkennis.

HELDERE FORMULERING

Uw vraag c.q. behoefte staat centraal en als deze nog niet duidelijk is, zoek ik het samen met u uit. Zo zorg ik voor een heldere formulering van de opdracht en het verwachte eindresultaat. Van interimklus tot strategievraagstuk.


UITGEBREID NETWERK

Naast het bovenstaande is er ook nog een andere kant van de medaille: The Missing Link bv als schakel in -en onderdeel van- een uitgebreid netwerk van toegewijde ondernemers met bijzondere bedrijven en hoogstaande activiteiten. Zie daarvoor de pagina ‘netwerk’.


AFSPRAAK?

Ik maak graag een afspraak met u voor het verstrekken van meer informatie. U kunt mij per telefoon (06-52093676) en e-mail (contact@tml.nl) bereiken. Ik reageer snel!

Femie Verwer

Kantoor

Mijn kantoor bevindt zich in Gouda aan de Turfmarkt. In dit historische pand dat van plm. 1700 stamt heb ik mijn thuisbasis. Daarnaast verblijf ik graag in het zuiden van Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën en op het water.


Op locatie

Werken doe ik meestal op locatie of in combinatie met werken in ons kantoor in Gouda. Daarin ben ik zeer flexibel, reistijden zijn eigenlijk nooit een probleem.


Samenwerken!

Samenwerken met mij kent vele vormen: Van interim- en projectmanagement tot advisering, consultancy en uitvoeringscoördinatie.


Frankrijk ook

Door mijn samenwerking met Joblink S.A. in Frankrijk beschik ik over een best wel unieke link t.b.v. het zakendoen aldaar.